Om Kortet

by Flora
in misc.

Som du sikkert vet, så bruker jeg en rekke kredittkort for å spare penger. Med 365 Privat MasterCard kan du oppnå en rabatt på 90 øre per fyllte liter drivstoff med en drivstoff pris på 15 kroner - ikke dårlig! Dette er definitivt Norges beste bensinkort, og et av Norges beste kredittkort med sine gode ordninger for cashback og rabatter. Kredittkortet gir deg en cashback på hele 3,65%, dette betyr at kortleverandøren gir deg en tilbakebetaling på 3,65% ved kjøp av bensin, sko og klær. Tidligere har dette kredittkortet vært kåret til beste kredittkort av blant annet VG, Dagbladet og Dine Penger. Noen gir et visst antall øre rabatt per liter bensin, mens andre gir prosentvis cashback.

Vurderer du å bytte strømleverandør bør du vente til du har skaffet deg 365Privat kredittkort. For med dette kortet kan du få 10 % rabatt på strøm hos Ustekveikja Energi, samt gratis strømforsikring i tre år. En annen fordel med kortet er at du får 10 % rabatt på forsikring hos Travel Guard. Bare det sier noe om hvor bra dette kredittkortet er. 365Privat gir deg 3,65 % rabatt på bensin uansett hvilken bensinstasjon du fyller hos. Med en literpris på 14 kroner literen gir dette 81 øre liter rabatt per fylte liter drivstoff.

Ved å bruke cashback og bonuskort systematisk i hverdagen kan du spare flerfoldige tusen kroner i året, og når man uansett må bruke betalingskort i dag, så ser vi ingen grunn til å ikke skaffe seg et kredittkort med cashback. Et bonuskort er ofte ikke et kredittkort, men et kort du har fått av butikken eller bedriften som gir deg rabatter eller cashback når du handler. Med bonuskort kan du ofte knytte et debetkort til bonuskontoen din slik at du automatisk får bonus når du betaler, uten at du må huske å betale noen regning i ettertid.

Forsikring for kredittkortgjeld vil i de fleste tilfellene føre til at utgiftene for å ha kort øker betydelig og spiser opp den eventuelle fordelen som et godt kort kan gi deg. Kredittkort med lavest rente, samt de beste vilkårene, finner du ved å gjøre grundig research, og ved hjelp av internett er dette i dag svært enkelt. Du bør skaffe deg re:member kredittkort fordi det gir mange fordeler ved bruk av kortet.

Kredittkort med cashback har eksistert i årevis og de blir bedre og mer populære for reisende. Disse kortpoengene kan også brukes for bilutleie, hotell og andre reiseutgifter i tillegg til selve flyreisen. Sjekk ut betingelsene på kredittkortet grundig for å finne ut hvilke andre reiserelaterte utgifter som kan betales med flyselskapets kredittkort. Mange kredittkort har også spesielle varianter som gir deg større avslag i utvalgte bransjer.

Når du skal søke enten kredittkort eller forbrukslån er det lurt å ha skaffet seg BankID for raskere behandling av søknaden. Uansett hvilket kredittkort du bruker er det lurt å betale av beløpet du har brukt så kjapt som mulig, slik at det ikke løper rente på kortet. I de aller fleste tilfeller er det best å unngå kredittkort med årsavgift, med mindre man har en eller annen spesiell grunn til å ikke bry seg så mye om det.

Dette gjør dette bensinkortet til et populært valg blant de bilistene som fyller fast hos Esso og gjør dette kortet til det billigste bensinkortet i Norge. Kostnadene med et bensinkort oppstår først når du ikke betaler hele det skyldige beløpet innen forfallsdatoen. For å spare penger med et bensinkort er det derfor viktig at du betaler hele regningen innen forfallsdatoen. Du kan søke om et egen Esso-Mastercard, men vi anbefaler først og fremst 365 Privat, som du kanskje kjenner bedre som 365 Direkte.

About me

Me!