Norges Beste Kredittkort

by Flora
in misc.

For å finne ditt kredittkort kan du se på forbrukstester som flere av de største mediehusene i Norge har gjennomført, og da vil du se at det skilles mellom disiplinert bruker, eller kredittbruker. Begrensningene kan enten være i form av maksimalt årlig cashback/bonus/rabatt-beløp, at du kun får fordeler innenfor en bestemt bransje/kategori, at du kun kan bruke pengene/poengene bestemte steder eller innenfor en bestemt tidsperiode (gjelder bonusprogrammer) eller at du ikke kan bruke pengene/ta ut pengene uten at du belastes med renter (gjelder cashback).

Med kredittkort har du alltid en reserve i bakhånd og en buffer for uventede utgifter. Re:member er et kredittkort med en del fordeler som valg av egen PIN kode, rabatter i en hel del nettbutikker og mulighet for 150.000 i kreditt. Ikano Visa er et kredittkort fra Ikano Bank SE, et selskap i Ikano Gruppen, eiet av familien Kamprad, IKEAs grunnlegger.

For å få full utnyttelse av cashback muligheten som finnes for 365Direkte er det viktig at hele fakturaen blir betalt ved forfall, ellers vil det du får igjen i cashback fort bli borte på grunn av høye renteutgifter. Fra 1. desember får du som er kunde hos DNB 3% rabatt på drivstoff og alt du handler på alle bensinstasjoner i Norge og utlandet. Det eneste du trenger å gjøre er å betale med ditt Hvite (Student) MasterCard fra DNB. Det sender DNB deg når kortet ditt løper ut. De nye fordelene ligger allerede i kortet ditt.

Reiseforsikring:Betales minst 50 % av en reises transportkostnader med DNB MasterCard, er kortinnehaver samt alle husstandsmedlemmer, eller inntil tre medreisende, forsikret på reisen innenfor avtalte forsikringsnummer (gjelder også for tilleggskort). Det finnes i dag en mengde ulike kredittkort i markedet, noe som gjør det vanskelig å orientere seg om hvilke kredittkort som passer ditt bruk best. Våre kredittkort som er knyttet opp mot MasterCard gir deg økonomisk fleksibilitet og trygghet når du trenger det. Nordea Gold passer for deg som har en god økonomi og som ønsker en høyere kredittgrense.

Forsikring for kredittkortgjeld vil i de fleste tilfellene føre til at utgiftene for å ha kort øker betydelig og spiser opp den eventuelle fordelen som et godt kort kan gi deg. Kredittkort med lavest rente, samt de beste vilkårene, finner du ved å gjøre grundig research, og ved hjelp av internett er dette i dag svært enkelt. Du bør skaffe deg re:member kredittkort fordi det gir mange fordeler ved bruk av kortet.

Når du er på jakt etter et passende kredittkort, begynn med å finn ut hvilke ting du støtt og stadig bruker mye penger på. Dette er viktig fordi de fleste kredittkort har diverse forskjellige tilbud som er basert på at du må bruke penger for å spare penger. Da er det lurt at ha rabatt på noe du vil bruke penger på uansett om du har et kredittkort eller ikke. Hvis du reiser noen ganger om året kan de være lurt å ha et kredittkort med reiseforsikring.

About me

Me!