365 Privat Kredittkort

by Flora
in misc.

Hvis du vil betale litt mindre enn alle andre, og du er opptatt av å betale regninger i tide, må du bruke kredittkort. Om man har et årlig forbruk på et SAS Amex Platinum på 150.000,- hvorav 75.000,- er dagligvarer (alt hos NorgesGruppen, i kombinasjon med Trumf-medlemskort) vil man kunne sitte igjen med over 40000 EB-poeng og en Companion Ticket som i praksis kan være verdt mellom 10.000 og 100.000 EB-poeng, alt etter hvilken reise du ønsker å benytte den på! En kredittkort bonus er et bonusprogram som banken tilbyr kundene sine, og denne betyr at man samler opp bonuspoeng hver gang man bruker kredittkortet. Bonus vil være en tilgodelapp på 50 kr hvis du betaler fullpris (200 kr) for stavene.

Har du kontroll på økonomien og betaler kredittkortregningen til rett tid kan du spare mye ved å velge et kredittkort med gode rabatt og cashback ordninger. Et kredittkort fra re:member er et kort helt uten årsgebyr, hvor du har muligheten til å få en kredittgrense på opptil 150.000 kroner. Om du bestiller reiser, hotellovernattinger, fergebilletter, leiebiler eller flybilletter på nett, handler klær fra noen av de mest kjente butikkene på nettet, bestiller en ny iPad, kjøper bøker eller musikk på nett, fremkaller bilder eller noe annet, så får du med re:member reward opp til 25 % rabatt på alt du betaler med kortet.

Det er viktig å påpeke at en cashback er en tilbakeføring av penger som gis av kredittkortutstederen og ikke selgeren. Til forskjell fra en rabatt som gis av selger, er dette utelukkende et avslag du får gjennom kredittkortet. Kjøper du for eksempel dagligvarer med cashback på 2% ved hjelp av kredittkortet, og månedsregningen din er kr 15 000 vil du ende opp med å få et avslag på kr 300. Det er ikke alltid det lønner seg med cashback ordninger, og alt avhenger av hvor billig kjeden du handler hos er fra før.

Har du behov for et større lån, anbefaler vi deg å søke om Cresco Lån Med Cresco Lån kan du låne inntil kr. 250 000 uten sikkerhet. I tillegg er det slik at med kredittkort står du langt sterkere når du kjøper varer og tjenester, spesielt over internett. Kredittkort gir også tilgang til kapital i situasjoner der man kanskje enda har noen dager igjen til neste lønning eller feriepenger. Du kan med andre ord ha et kredittkort helt gratis, og faktisk spare gode penger samtidig.

Bank Norwegian har for eksempel et kredittkort som ikke gir deg penger i bonus, men poeng som du kan bruke på flyreiser. Hvor mye man får i cashback avhenger stort fra de forskjellige kredittkortene og de stedene og nettbutikkene man får cachback hos, og kan ligge på alt fra et par prosent, til så mye som 50 %. Det sier seg selv at man ikke får all verdens rabatt på varer som mat og dagligvarer, mens man kan få mye mer på ting som selges med et godt overskudd. Visse butikker gir også faste rabatt, som for eksempel minus 50kr på kjøp av visse varer, mens de fleste gir en fast prosentverdi i cashback. Noen kredittkort, som Visa Flexi eller Bank Norwegian, gir deg rabatt på alle butikker.

Bensinstasjoner - 3 % rabatt på all handel på samtlige bensinstasjoner i inn- og utland (gjelder drivstoff / varekjøp for inntil 25.000 kroner totalt per kalenderår) NB Supertilbud (20-25% rabatt på samtlige varer utvalgte helger i året hos kjente butikkjeder) Gode rabatter på 10-15% når du handler med DNB MasterCard hos et bredt utvalg butikker og restauranter mm.

Bankene har forskjellige måter å kredittsjekke søknadene på, så det er ikke uvanlig å få avslag på et bensinkort og innvilget et annet. Legger man sammen disse rabattene og setter opp et regnestykke med en literpris på 14kr som utgangspunkt vil man få en rabatt på 81 øre per liter. Det er i dag en rekke forskjellige bensinkort å velge mellom og de ulike selskapene prøver alle å tiltrekke seg kunder med noen små variasjoner i tilbudene. En viktig ting du bør tenke over ved valg av et slikt kredittkort er hvilke bensinstasjoner du pleier oftest å besøke.

About me

Me!